milarian domain anjeun

jasa kami

Bagian Ngaganti AC Otomotif Sareng Alat Ac

Salaku perusahaan profésional anu ngékspor suku cadang AC (A / C), Ningbo Bowente Auto Parts Co., Ltd komitmen sorangan pikeun nyayogikeun OEM, ODM, OBM, sareng Layanan Aftermarket.Pausahaan utamana ngurus produk patali a / c otomatis kayaning compressor ac otomatis, clutch magnét, klep kontrol, condenser, evaporator, panarima drier, klep ékspansi, switch tekanan, kipas listrik, blower motor, sarta parabot ac, antara séjén.Pikeun nyayogikeun jasa anu efektif sareng profésional pikeun para nasabahna, perusahaan gaduh tim penjualan anu pinter dina basa Inggris, Spanyol, Portugis, Rusia, Jerman, Perancis, sareng Jepang, jsb.


Bowente Auto Parts (BWT).Panyadia Bagian A/C Otomotif Mimiti Anjeun.